Opslag

Waarom bij de Doorpakkers?

Het kan voorkomen dat u de inboedel ergens kwijt moet omdat u het nieuwe huis nog niet in kan.
We hebben een opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag. Voor elk opslagvraagstuk hebben we een passende oplossing. 
Als u dit aan ons overlaat weet u zeker dat jouw inboedel in goede handen is.
Wij halen jouw eigendommen op met onze professionele verhuiswagen, laden alle objecten zelf in, en brengen dit vervolgens veilig naar onze opslagbox.

Uw bezittingen

Wilt u de bezittingen weer terug? Dan maken we een afspraak en brengen we alles veilig naar het opgegeven nieuwe adres.
Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.

Opslagruimte huren voor bedrijven

Wij van de Doorpakker hebben ook een oplossing voor bedrijven die gebrek hebben aan ruimte. U kunt per maand u opslag voor bijvoorbeeld het opslaan van uw archieven, promotiematerialen, tijdelijke en seizoensgebonden voorraden huren. Desgewenst ontvangen we goederen van uw leveranciers en maken uw goederen verzendklaar. Uw spullen zijn verzekerd tegen diefstal, brand en waterschade.

 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u uw verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisspecialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 0628342478 of door een e-mail te sturen naar info@verhuisbedrijfdoorpakers.nl

Naast de opslag van uw goederen verzorgen we ook particuliere verhuizingen en andere verhuisdiensten.

Druk op de knop hieronder om vervolgens in het contactformulier al je gegevens in te vullen met betrekking tot opslag.
Of bel ons even en vraag naar de beschikbaarheid. 

Verhuisbusje Doorpakkers

Verhuisservice

Als specialist voor verhuizingen zorgen wij dat alles in de puntjes word verzorgd. We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.
Doorpakkers heeft een uitgebreide verhuisservice. We hebben ons eigen vervoer en doen al het in en uitpak werk wat de klant wenst.
We zijn gevestigd in Zuid-Holland maar kunnen door heel Nederland ons werk leveren.
Onze professionals zorgen ervoor dat uw meubels/goederen stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Bedrijfsverhuizing

Wij zorgen altijd dat de verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Al meerdere bedrijven hebben we blij kunnen maken met de verhuizing naar hun nieuwe pand.
We snappen dat er bij bedrijven ook vaak snelheid bij komt kijken, dit is voor ons geen probleem want we houden niet van stil staan en houden van aanpakken!
Onze professionals zorgen ervoor dat uw bedrijfsonderdelen of de meubels van het bedrijf stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Ontruiming

We proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren qua ontruiming, alles is ook mogelijk bij ons. Vraag even naar de mogelijkheden.
Wij kunnen eventueel ook alles voor u inpakken als u er zelf geen tijd voor hebt.
Wanneer alles is ingepakt, verplaatsen wij alle spullen die u in uw woning heeft staan, naar de verhuiswagens. Hierna kunnen alle spullen eventueel worden vervoert naar de plaats van bestemming.

Opslag

We hebben een opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag. Voor elk opslagvraagstuk hebben we een passende oplossing.
Vraag hier ook naar de mogelijkheden die er zijn.
Er zit geen maximum aan de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan, er is genoeg ruimte om uw hoeveelheid spullen veilig op te slaan.
Wat de afmetingen of het gewicht van uw goederen ook zijn, wij zorgen voor een veilige opslag.

Verhuisbedrijf wagen

Extra diensten

Verhuislift

In de omgeving Den Haag (Zuid-Holland) kunnen we een verhuislift regelen als u bijvoorbeeld op een hogere etage woont

Spoedverhuizing

Heeft uw verhuizing haast? Dit kunnen wij ook realiseren, neem even contact op met de telefoon

Transport

Wilt u bijvoorbeeld alleen witgoed verhuizen, dit kan uiteraard ook. Ook hebben we ervaring met het verhuizen van een piano

In / Uitpak service

Alles kan aan ons uitbesteed worden, zo kunt u ook al uw inboedel door ons laten in en uit pakken, dit is voor ons geen probleem