Over ons

Doorpakkers houden niet van stilstaan!

We zijn een jong enthousiaste bedrijf die voor al uw klussen klaar staat. De werknemers zijn zowel ervaren medewerkers als energieke studenten die graag hun mouwen willen opstropen. Door dit concept zijn de prijzen ook goedkoper in vergelijking met de rest.

Verhuisbedrijf Doorpakkers helpt u graag bij uw verhuizing of woningontruiming. We werken door heel het land en de voorrijkosten zijn tot 50km gratis.

U kunt altijd bellen of op de website een aanvraag sturen voor een offerte. De offerte wordt binnen 2 uur in behandeling genomen zodat u zo snel mogelijk een datum hebt om de verhuizing / ontruiming af te ronden.

We kunnen kleine maar ook grote verhuisklussen leveren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag.

Wat wij belangrijk vinden: een persoonlijke benadering en goed luisteren naar de wensen van onze klanten. Op die manier kunnen we echt met u meedenken. We willen u bij ieder project zoveel mogelijk zorgen ontnemen en een totaalpakket op maat leveren. Wij houden van duidelijkheid en transparante afspraken.
Bij ons is alles in overleg mogelijk, we zijn niet voor niks de doorpakkers en we houden niet van stilstaan. Kortom, wij helpen u graag met uw verhuizing!

ONS STAPPENPLAN

Wij werken volgens dit 3 stappenplan wat de verhuizing tot een succes maakt

1. Offerte

Stuur een offerte via de site of neem contact op via de telefoon

2. Planning

Wij sturen u zo snel mogelijk onze plan van aanpak

3. Verhuizing

Wij verzorgen de complete verhuizing van de oude naar de nieuwe woning