Particulier verhuizen

Waarom Doorpakkers?

Heeft u binnenkort een particuliere verhuizing op de planning? Maar heeft u nog geen verhuisbedrijf geregeld! 
De Doorpakkers zijn gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Verhuizen is voor ons niet alleen uw spullen van het oude adres naar het nieuwe adres verplaatsen, het is een vak dat wij elke dag met passie beoefenen. Wij zorgen dat alles goed verloopt en dat jij als klant nergens meer naar om hoeft te kijken. We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.

Zorgeloos verhuizen

Daarnaast is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.
We zijn door heel Nederland actief en we beschikken over een professioneel team die al uw wensen kan vervullen. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als u verhuisplannen heeft, kunnen we eventueel vrijblijvend en kosteloos bij u langs om te kijken wat er verhuisd moet worden. We bespreken samen de mogelijkheden en u geeft aan van welke diensten u gebruik wilt maken Ook kunt u ons offerteformulier invullen, waarin u ook kunt omschrijven wat er precies nodig is. Zo kunt u uw eigen verhuizing  makkelijk samenstellen. 

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u uw verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisspecialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 0628342478 of door een e-mail te sturen naar info@verhuisbedrijfdoorpakers.nl

Naast particuliere verhuizingen verzorgen we ook bedrijfsverhuizingen en andere verhuisdiensten.

Verhuisbusje Doorpakkers

Verhuisservice

Als specialist voor verhuizingen zorgen wij dat alles in de puntjes word verzorgd. We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.
Doorpakkers heeft een uitgebreide verhuisservice. We hebben ons eigen vervoer en doen al het in en uitpak werk wat de klant wenst.
We zijn gevestigd in Zuid-Holland maar kunnen door heel Nederland ons werk leveren.
Onze professionals zorgen ervoor dat uw meubels/goederen stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Bedrijfsverhuizing

Wij zorgen altijd dat de verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Al meerdere bedrijven hebben we blij kunnen maken met de verhuizing naar hun nieuwe pand.
We snappen dat er bij bedrijven ook vaak snelheid bij komt kijken, dit is voor ons geen probleem want we houden niet van stil staan en houden van aanpakken!
Onze professionals zorgen ervoor dat uw bedrijfsonderdelen of de meubels van het bedrijf stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Ontruiming

We proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren qua ontruiming, alles is ook mogelijk bij ons. Vraag even naar de mogelijkheden.
Wij kunnen eventueel ook alles voor u inpakken als u er zelf geen tijd voor hebt.
Wanneer alles is ingepakt, verplaatsen wij alle spullen die u in uw woning heeft staan, naar de verhuiswagens. Hierna kunnen alle spullen eventueel worden vervoert naar de plaats van bestemming.

Opslag

We hebben een opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag. Voor elk opslagvraagstuk hebben we een passende oplossing.
Vraag hier ook naar de mogelijkheden die er zijn.
Er zit geen maximum aan de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan, er is genoeg ruimte om uw hoeveelheid spullen veilig op te slaan.
Wat de afmetingen of het gewicht van uw goederen ook zijn, wij zorgen voor een veilige opslag.

Verhuisbedrijf wagen

Extra diensten

Verhuislift

In de omgeving Den Haag (Zuid-Holland) kunnen we een verhuislift regelen als u bijvoorbeeld op een hogere etage woont

Spoedverhuizing

Heeft uw verhuizing haast? Dit kunnen wij ook realiseren, neem even contact op met de telefoon

Transport

Wilt u bijvoorbeeld alleen witgoed verhuizen, dit kan uiteraard ook. Ook hebben we ervaring met het verhuizen van een piano

In / Uitpak service

Alles kan aan ons uitbesteed worden, zo kunt u ook al uw inboedel door ons laten in en uit pakken, dit is voor ons geen probleem