Omgeving

Amsterdam

Bent u van plan om te gaan verhuizen naar, van of binnen Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Doorpakkers aan het juiste adres!

Wij zorgen voor een veilige overgang van jou meubels en spullen, zodat u zonder omkijken naar de nieuwe woning of bedrijfspand kunt verhuizen.
Wij kunnen kleine maar ook grote verhuisklussen leveren!
Geef ons jouw wensen en wij laten u weten hoe we dit mogelijk gaan maken.

Contact
Zijn er vragen over onze verhuisservice in Amsterdam? Of zijn er vragen over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: +31628342478 of stuur een email naar info@verhuisbedrijfdoorpakkers.nl

Verhuisservice

Als specialist voor verhuizingen zorgen wij dat alles in de puntjes word verzorgd. We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.
Doorpakkers heeft een uitgebreide verhuisservice. We hebben ons eigen vervoer en doen al het in en uitpak werk wat de klant wenst.
We zijn gevestigd in Zuid-Holland maar kunnen door heel Nederland ons werk leveren.
Onze professionals zorgen ervoor dat uw meubels/goederen stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Bedrijfsverhuizing

Wij zorgen altijd dat de verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Al meerdere bedrijven hebben we blij kunnen maken met de verhuizing naar hun nieuwe pand.
We snappen dat er bij bedrijven ook vaak snelheid bij komt kijken, dit is voor ons geen probleem want we houden niet van stil staan en houden van aanpakken!
Onze professionals zorgen ervoor dat uw bedrijfsonderdelen of de meubels van het bedrijf stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Ontruiming

We proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren qua ontruiming, alles is ook mogelijk bij ons. Vraag even naar de mogelijkheden.
Wij kunnen eventueel ook alles voor u inpakken als u er zelf geen tijd voor hebt.
Wanneer alles is ingepakt, verplaatsen wij alle spullen die u in uw woning heeft staan, naar de verhuiswagens. Hierna kunnen alle spullen eventueel worden vervoert naar de plaats van bestemming.

Opslag

We hebben een opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag. Voor elk opslagvraagstuk hebben we een passende oplossing.
Vraag hier ook naar de mogelijkheden die er zijn.
Er zit geen maximum aan de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan, er is genoeg ruimte om uw hoeveelheid spullen veilig op te slaan.
Wat de afmetingen of het gewicht van uw goederen ook zijn, wij zorgen voor een veilige opslag.

Extra diensten

Verhuislift

In de omgeving Den Haag (Zuid-Holland) kunnen we een verhuislift regelen als u bijvoorbeeld op een hogere etage woont

Spoedverhuizing

Heeft uw verhuizing haast? Dit kunnen wij ook realiseren, neem even contact op met de telefoon

Transport

Wilt u bijvoorbeeld alleen witgoed verhuizen, dit kan uiteraard ook. Ook hebben we ervaring met het verhuizen van een piano

In / Uitpak service

Alles kan aan ons uitbesteed worden, zo kunt u ook al uw inboedel door ons laten in en uit pakken, dit is voor ons geen probleem

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan