Zakelijk verhuizen

Waarom Doorpakkers?

Heeft u binnenkort een zakelijke verhuizing op de planning? Maar heeft u nog geen verhuisbedrijf geregeld! 
We snappen dat er bij bedrijven ook vaak snelheid bij komt kijken, dit is voor ons geen probleem want we houden niet van stil staan en houden van aanpakken!
De Doorpakkers zijn gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Verhuizen is voor ons niet alleen uw spullen van het oude adres naar het nieuwe adres verplaatsen, het is een vak dat wij elke dag met passie beoefenen. Wij zorgen dat alles goed verloopt en dat jij als klant nergens meer naar om hoeft te kijken. 

Bepaal zelf wat u uitbesteed

We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.
Elke bedrijfsverhuizing plannen we zorgvuldig in, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt. We begrijpen als er haast achter zit en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom doen we dit op een zo snel mogelijke en efficiënte manier.
We zijn door heel Nederland actief en we beschikken over een professioneel team die al uw wensen kan vervullen. 

Uw zakelijke verhuizing tot in de puntjes geregeld

Verhuisbedrijf Doorpakker heeft veel ervaring met zakelijke verhuizingen en wij zorgen ervoor dat deze perfect verlopen. U en uw werknemers worden zo min mogelijk van het werk gehouden. Wij werken met efficiënte oplossingen die geld en tijd besparen, zoals handige trapliften en natuurlijk ervaren personeel, dat de kneepjes van het vak goed kent. Ons motto is niet voor niks:
We houden niet van stil staan.

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u uw verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisspecialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 0628342478 of door een e-mail te sturen naar info@verhuisbedrijfdoorpakers.nl

Naast zakelijke verhuizingen verzorgen we ook particuliere verhuizingen en andere verhuisdiensten.

Verhuisbusje Doorpakkers

Verhuisservice

Als specialist voor verhuizingen zorgen wij dat alles in de puntjes word verzorgd. We verhuizen alles snel naar de nieuwe woning en u bepaalt zelf wat u aan ons uitbesteedt.
Doorpakkers heeft een uitgebreide verhuisservice. We hebben ons eigen vervoer en doen al het in en uitpak werk wat de klant wenst.
We zijn gevestigd in Zuid-Holland maar kunnen door heel Nederland ons werk leveren.
Onze professionals zorgen ervoor dat uw meubels/goederen stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Bedrijfsverhuizing

Wij zorgen altijd dat de verhuizing optimaal wordt uitgevoerd. Al meerdere bedrijven hebben we blij kunnen maken met de verhuizing naar hun nieuwe pand.
We snappen dat er bij bedrijven ook vaak snelheid bij komt kijken, dit is voor ons geen probleem want we houden niet van stil staan en houden van aanpakken!
Onze professionals zorgen ervoor dat uw bedrijfsonderdelen of de meubels van het bedrijf stevig worden ingepakt. Zo voorkomen wij eventuele schade aan uw goederen tijdens het verplaatsen en het vervoeren van uw inboedel. Daarnaast pakken zij ook uw spullen weer netjes uit.

Ontruiming

We proberen met onze klanten zo goed mogelijk af te stemmen wat er moet gebeuren qua ontruiming, alles is ook mogelijk bij ons. Vraag even naar de mogelijkheden.
Wij kunnen eventueel ook alles voor u inpakken als u er zelf geen tijd voor hebt.
Wanneer alles is ingepakt, verplaatsen wij alle spullen die u in uw woning heeft staan, naar de verhuiswagens. Hierna kunnen alle spullen eventueel worden vervoert naar de plaats van bestemming.

Opslag

We hebben een opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag. Voor elk opslagvraagstuk hebben we een passende oplossing.
Vraag hier ook naar de mogelijkheden die er zijn.
Er zit geen maximum aan de hoeveelheid goederen die u wilt opslaan, er is genoeg ruimte om uw hoeveelheid spullen veilig op te slaan.
Wat de afmetingen of het gewicht van uw goederen ook zijn, wij zorgen voor een veilige opslag.

Verhuisbedrijf wagen

Extra diensten

Verhuislift

In de omgeving Den Haag (Zuid-Holland) kunnen we een verhuislift regelen als u bijvoorbeeld op een hogere etage woont

Spoedverhuizing

Heeft uw verhuizing haast? Dit kunnen wij ook realiseren, neem even contact op met de telefoon

Transport

Wilt u bijvoorbeeld alleen witgoed verhuizen, dit kan uiteraard ook. Ook hebben we ervaring met het verhuizen van een piano

In / Uitpak service

Alles kan aan ons uitbesteed worden, zo kunt u ook al uw inboedel door ons laten in en uit pakken, dit is voor ons geen probleem